Voordelig Duits leren in een kleine groep

Praktijkgerichte cursus Duits voor mensen die bij minimale tijdbesteding en tegen lage kosten hun Duits duidelijk willen verbeteren. De nadruk ligt op het verbeteren van de spreekvaardigheid.

Doelstelling en inhoud van de cursus

De budgettair zeer aantrekkelijke cursus behandelt in een kleine groep van maximaal 5 personen de basisvaardigheden van zakelijk en algemeen Duits. Er zijn 9 bijeenkomsten van 2 uur op één vaste ochtend, middag of avond per week. De cursus heeft een zeer interactief en communicatief karakter en behandeld onderwerpen zoals kennismaken, telefoneren, klanten of leveranciers te woord staan, vergaderen, small talk, Duitse omgangsvormen, bedrijfscultuur, enz.

Na afloop van de cursus bent u in staat om beter en met meer zelfvertrouwen in het Duits te communiceren in algemene en in voor uw werk relevante gesprekssituaties.

Start en locatie

Start van de open groepscursus Duits is voorjaar 2020 en zodra er voldoende aanmeldingen van hetzelfde niveau zijn. Lesdagen en lestijden worden in overleg met de deelnemers bepaald. De cursus Duits vindt plaats op onze mooie en goed bereikbare locatie aan de Amsterdamse Reguliersgracht.

Kosten groepscursus Duits

De prijs is €499,- per persoon, inclusief lesmateriaal en exclusief BTW.

Aanmelden groepscursus Duits

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u om uw beginniveau te bepalen, uw taalbehoeften te leren kennen en de geschikte lestijden te bespreken. Op basis daarvan ontvangt de opdrachtgever een offerte en geschiedt de groepsindeling. U kunt als beginner of gevorderde meedoen.

cursus duits, duits leren, groepscursus duits, duits leren in groep

Vragen of meer informatie?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag