Zakelijk Duits cursus: leer Duits op zakelijk niveau

Haumann Taaltrainingen verzorgt taaltrainingen in het Duits. In onze cursus zakelijk Duits leer je helder en met zelfvertrouwen op zakelijk niveau te communiceren. Zakelijke communicatie zonder taalbarrières. Dat is waar Haumann Taaltrainingen voor staat.

Meer weten over onze cursus zakelijk Duits? Neem contact op met Haumann Taaltrainingen.

Waarom zakelijk Duits leren?

Duitsland is de nummer één handelspartner van Nederland. Voor zakelijk succes bij onze oosterburen is kennis van de Duitse taal essentieel. Effectieve communicatie die past binnen de zakelijke omgeving vormt de basis voor zakelijk succes in Duitsland.

Wanneer je praktijkgerichte kennis hebt van het zakelijk Duits kun je zonder taalbarrières communiceren. Maar bijvoorbeeld ook e-mails schrijven en onderhandelen. Zo is het mogelijk om een duurzame zakelijke relatie op te bouwen. Daarnaast optimaliseer je de concurrentiepositie van jouw onderneming.

Gedegen kennis van de Duitse taal zorgt dat je elke zakelijke kans kan benutten. Een cursus zakelijk Duits van Haumann Taaltrainingen leert je communiceren in de Duitse taal op zakelijk niveau. En geeft jou de mogelijkheid om bijvoorbeeld op de Duitse markt te werken of zaken te doen met Duitse klanten of collega’s.

zakelijk duits leren, cursus duits zakelijk, zakelijk duits spreken, duitse les voor bedrijven, cursus duits bedrijven

Reviews over onze Zakelijk Cursus Duits

Haumann Taaltrainingen heeft bij ons een incompany training verzorgd voor meerdere medewerkers. De training was interessant en er werd goed ingespeeld op de dagelijkse praktijk waar wij mee te maken hebben. Een aanrader!

Online Marketing Bedrijf

Zakelijk Duits nodig voor mijn Sales functie. In korte tijd zeer adequaat de Duitse taal onder de knie gekregen!

Sales manager Groothandel

Als voorbereiding op onze werkzaamheden in Duitsland het hele team in korte tijd zakelijk Duits kunnen leren.

Bouwbedrijf

Lesvormen zakelijk Duits

Onze cursus Duits zakelijk kan zowel voor bedrijfsgroepen als op individuele basis worden gegeven. Incompany bij jouw bedrijf in heel Nederland of op ons kantoor in Amsterdam.

Wanneer de organisatie of onderneming zaken doet met Duitsland is bedrijfsbrede kennis van de Duitse taal belangrijk. Tijdens onze taaltraining komen ook de culturele aspecten van het land aan bod.

Incompany cursus zakelijk Duits

Onze incompany cursus zakelijk Duits voor bedrijfsgroepen is ontwikkeld om met collega’s je kennis van de Duitse taal en zakelijke communicatie naar een hoger niveau te tillen. Naar wens kan de training worden aangepast of uitgebreid naar een specifiek niveau.

Tevens kunnen we gebruik maken van bedrijfsspecifieke oefenmaterialen. Denk daarbij aan brochures of e-mails. Uiteraard is deze cursus Duits zakelijk ook op individuele basis beschikbaar.

Meer weten over de mogelijkheden voor een cursus zakelijk Duits?
Neem contact op met Haumann Taaltrainingen.

zakelijk duits leren, cursus duits zakelijk, zakelijks duits cursus, zakelijk duits spreken, duitse les voor bedrijven, cursus duits bedrijven

Voor wie is deze cursus zakelijk Duits geschikt?

Onze cursus zakelijk Duits is geschikt voor iedereen die voor haar of zijn werk beter Duits wil leren spreken. Vele en zeer uiteenlopende organisaties hebben al deelgenomen aan deze cursus.

Wij trainen onder andere salesmanagers, technisch medewerkers en hr-managers. Maar ook receptionistes en leidinggevenden volgen onze taaltrainingen om doelgericht en effectief op niveau te communiceren in het Duits.

duits leren functie, zakelijk duits leren, cursus duits zakelijk, zakelijk duits spreken, duitse les voor bedrijven

Wat kan ik verwachten van de zakelijk Cursus Duits

Tijdens onze cursus zakelijk Duits leer je communiceren in gesprekssituaties die jij tegen kan komen in jouw werkomgeving. Zakelijk Duits leren gaat het beste in praktijkgerichte oefensituaties. Daarin leer je relevante woorden en uitdrukkingen maar ook hoe je die toe moet passen binnen de zakelijke Duitse communicatie. Na deze training spreek je de Duitse taal met meer vertrouwen en gemak.

Cursus zakelijk Duits op maat

Theoretische kennis en grammatica komen aan bod wanneer de specifieke situatie daarom vraagt. Haumann Taaltrainingen optimaliseert de cursus zakelijk Duits aan de hand van jouw doelstellingen en wordt op maat gegeven. Wij kunnen de focus onder andere leggen op:

  • Telefoneren, vergaderen
  • Presenteren, onderhandelen
  • Schrijven van e-mails
  • Sociale communicatie en small talk
  • Lezen en begrijpen van technische teksten
  • Zakelijke contacten leggen en onderhouden
  • Kennis van bedrijfscultuur en zakelijke etiquette
cursus zakelijk duits op maat, zakelijk duits leren, cursus zakelijk duits, cursus duits bedrijven, duits leren bedrijven, haumann taaltrainingen

Leer zakelijk Duits bij Haumann Taaltrainingen Duits

Elke cursus zakelijk Duits wordt samengesteld aan de hand van de wensen van de onderneming. Inhoud, planning en locatie worden op maat aangepast. Duits leren kan bij ons op kantoor in Amsterdam of in-company bij jouw organisatie in heel Nederland.

Uiteraard is het ook mogelijk om online Duits te leren. Meer informatie over onze online lessen vind je op onze pagina: online lessen Duits.

Offerte aanvragen?

Wil je meer informatie over een cursus zakelijk Duits? Of wil je een vrijblijvend intakegesprek plannen?

Neem contact op met Haumann Taaltrainingen via telefoonnummer: 020 427 19 52 of vul ons contactformulier in.

cursus duits offerte, cursus duits prijs, zakelijk duits leren, zakelijk duits cursus, haumann taaltraingen

Veelgestelde vragen over een zakelijk Duits cursus

Wat kost een training zakelijk Duits?

De kosten voor een taaltraining hangen af van het aantal deelnemers en bedrijfsspecifieke wensen. Alle trainingen zijn echter zeer concurrerend geprijsd. Een kosteloze offerte voor een taaltraining op maat kun je aanvragen via onze offerte pagina.

Wat voor lesmaterialen zijn er beschikbaar?

Naast onze speciaal ontwikkelde lesmaterialen stellen wij een training op maat samen en optimaliseren we de training graag naar wens met bedrijfsbrochures of e-mails. Specifiek toegespitst op de organisatie of onderneming. Zo past de training optimaal bij de vraag en bereiken we samen de beste resultaten.
Meer weten over onze werkwijze?
Bekijk onze werkwijze en lesmethode.

Kan ik als onderneming specifieke wensen aangeven?

Elke taaltraining wordt zo opgezet dat bedrijfsspecifieke vragen of onderwerpen een belangrijk deel van het lesprogramma uitmaken. Om de situatie van de cursist en het bedrijf beter te leren kennen zullen we daarom eerst een intake inplannen.
Meer informatie over onze zakelijke Duits trainingen?
Bekijk onze werkwijze en lesmethode.

Wanneer wordt de cursus zakelijk Duits gegeven?

Haumann Taaltrainingen past de lesmomenten aan naar wens van de opdrachtgever. De cursus plannen we ruim van tevoren in en lesduur en lestijden gaan altijd in overleg.

Neem contact op om jouw specifieke wensen te bespreken.

Vragen of meer informatie?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag