Haumann Taaltrainingen

CURSUS DUITS AMSTERDAM

Duits leren in Amsterdam bij Haumann Taaltrainingen. Wij organiseren cursussen Duits voor zowel bedrijven als particulieren.

Cursus Duits volgen in Amsterdam

Om succesvol zaken te kunnen doen met Duitstalige landen is een zekere mate van Duitse taalvaardigheid essentieel. Maar hoe goed moet u eigenlijk Duits kunnen spreken om uw werk goed te kunnen doen?
Cursus Duits gericht op uw taalbehoefte
Om succesvol zaken te kunnen doen met Duitstalige landen is een zekere mate van Duitse taalvaardigheid essentieel. Maar hoe goed moet u eigenlijk Duits kunnen spreken om uw werk goed te kunnen doen?
Basiskennis en vaardigheden
Naast een functionele basiskennis Duits is het van groot belang om met name die vaardigheden te trainen en te beheersen die voor uw functie relevant zijn. De spreekwoordelijke “Deutsche Gründlichkeit” betekent immers niet dat u “fleckenlos” Duits hoeft te spreken om uw werk goed te kunnen doen.
Cursus Duits volledig op maat
Tijdens onze succesvolle cursus Duits Amsterdam leert u precies dat wat u nodig heeft om uw functie doeltreffend én met zelfvertrouwen te kunnen uitoefenen. Iedere taaltraining is daarom volledig aangepast aan de werksituatie van de cursist(-en).
Reguliersgracht-49-III-Amsterdam

Zakelijke Cursus Duits

Onze Cursus Duits kan volledig worden toegespitst op uw zakelijke functie. Zo leert u Duits op een doeltreffende manier.
haumann taaltrainingen zakelijk duits leren cursus

Cursus Duits in Amsterdam op maat

Een cursus Duits in Amsterdam is niet alleen qua inhoud maar ook qua vorm volledig afgestemd op uw situatie. Hierbij zijn alle gewenste varianten mogelijk:  
  • Individueel of samen met collega’s;
  • Intensief of flexibel;
  • In-company bij uw bedrijf in Amsterdam en omgeving;
  • In-company op ons kantoor in stijlvolle omgeving aan de gracht

Offerte aanvragen?

Wil je meer informatie over een cursus zakelijk Duits? Of wil je een vrijblijvend intakegesprek plannen?

Neem contact op met Haumann Taaltrainingen via telefoonnummer: 020 427 19 52 of vul ons contactformulier in.
haumann taaltrainingen duits leren cursus links

Vragen of meer informatie?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag