Haumann Taaltrainingen

CURSUS DUITS ONLINE

Online cursus Duits voor beginners en gevorderden

Online cursus Duits voor beginners en gevorderden

Ben je op zoek naar een online cursus Duits voor beginners en gevorderden? Dan ben je bij Haumann Taaltrainingen aan het juiste adres.

Wij geven trainingen individueel en in groepsverband. Al onze trainingen zijn gespecificeerd op ieder gewenst niveau en worden op maat gegeven.

Vandaag de dag is thuiswerken niet meer weg te denken. Je bent inmiddels gewend geraakt om zakelijk een online conferencing met je klanten te hebben of een bespreking via Zoom of een ander platform.

Online communicatie is de toekomst

We leven in een digitale tijdperk en hierin is online communicatie een groot onderdeel van. Online zal steeds meer deel uit gaan maken zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Het is de toekomst! Communiceren online voelt toch net even anders dan een face-to-face gesprek, zeker op zakelijk gebied.

Indien de communicatie met Duitse klanten of leveranciers nu al voor een deel via video-conferencing of e-mail loopt, dan is het goed om de Duitse taal ook via deze kanalen verder te ontwikkelen.

Wij bereiden je voor op de toenemende online communicatie in de toekomst.

 

haumann taaltrainingen ipad actie

Zakelijk Duits leren op ieder gewenst niveau

Een online cursus Duits is dé aangewezen manier om vaardigheden zoals het schrijven van een e-mail of een zakelijke conference-call te oefenen.

Beginniveau en doelstellingen zijn voor iedereen anders. Daarom bieden wij de cursus Duits aan op ieder gewenst niveau. Of het nu gaat om een cursus zakelijk Duits voor beginners of voor gevorderden, wij geven cursus op maat. Op deze manier is het ook voor iedere leerstijl gemakkelijk om zakelijk Duits te leren spreken en schrijven.

Duitse cultuur begrijpen

Er kunnen nogal duidelijke verschillen zijn hoe men zaken doet in Duitsland en Nederland. Met enige kennis van de Duitse (bedrijfs-) cultuur en normen en waarden zullen zakelijke contacten prettiger verlopen en meer succesvol zijn.

Wij vinden het dan ook vanzelfsprekend dat je tijdens de cursus, naast het schrijven en de Duitse taal te leren spreken, ook de Duitse cultuur en omgangsvormen leert kennen.

All-in cursus Duits

Met onze all-in cursus Duits zal je de taal en cultuur snel beheersen. Zo kun je gemakkelijk aansluiting vinden op zakelijk niveau en ben je van succes verzekerd!

Trainingen voor verschillende talen, online en op maat

Naast onze Duitse trainingen bieden wij ook andere taaltrainingen online en op maat aan.

Bij het leren en gebruiken van een vreemde taal is het prettig om voor verschillende spreek- en schrijfsituaties een zelfverzekerd gevoel op te bouwen.

Voordelen online cursus

Een online cursus heeft meerdere voordelen en toch dezelfde kwaliteit als een normale face-to-face training.

De voordelen van een cursus Duits online zijn:

• de lessen zijn flexibel in te plannen;
• besparing reiskosten en reistijd;
• spreken en schriftelijk chatten tegelijkertijd;
• ook kortere sessies van 1 uur zijn mogelijk;
• snelle uitwisseling van bestanden en opname mogelijkheden.
Met de cursus Duits online kunnen de dagelijkse kantooractiviteiten zoals telefoneren of e-mails schrijven op een meer realistische manier getraind worden.
haumann taaltrainingen duits leren zakelijke cursus

Duits leren op verschillende manieren

Er zijn verschillende manieren om de Duitse taal en cultuur te leren beheersen. We bieden, afhankelijk van de wensen en/of (werk)situatie, de volgende mogelijkheden aan:
 
• Cursus Duits online
• Coachingsessies Duits online

Cursus Duits online

Onze online cursus Duits kan volledig online worden gevolgd of afgewisseld worden met een face-to-face afspraak. Beide situaties zorgen ervoor dat je de Duitse cultuur en taal goed kan beheersen zodat je zelfverzekerd bent om de taal te spreken en schrijven.

De Duitse lessen online kunnen zowel individueel alsook in groepsverband worden gevolgd.

Online Duits leren spreken en schrijven, neem contact op →

Coachingsessies Duits online

Is je Duits al voldoende ontwikkeld maar wil je toch je huidige Duitse taalkennis meer op peil brengen? Dan zijn onze losse coachingsessies echt wat voor jou!

Deze coachingsessies zijn namelijk los te plannen en geheel aan jouw doelstellingen aangepast. Tijdens het intakegesprek zullen we samen jouw doelstellingen bepalen en je huidige kennis testen.

Zo weten we precies hoeveel sessies je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je snel helemaal op peil bent en de Duitse taal volledig beheerst.

Op onze website vind je meer informatie over de Werkwijze & Lesmethode die we op maat aanbieden.

Meer informatie over een coachingsessie Duits online?

Ben je benieuwd naar onze online cursus Duits?

Neem contact met ons op voor een kosteloze intake en een offerte voor een maatwerk cursus Duits online tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

haumann taaltrainingen duits leren cursus online

Vragen of meer informatie?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag