Haumann Taaltrainingen

OVER HAUMANN TAALTRAININGEN

Haumann Taaltrainingen Duits is een jong en dynamisch bureau dat gespecialiseerd is in het verzorgen van taal- en communicatietrainingen Duits en andere talen voor het bedrijfsleven en de overheid.

Over Haumann Taaltrainingen

Haumann Taaltrainingen Duits is een jong en dynamisch bureau dat gespecialiseerd is in het verzorgen van taal- en communicatietrainingen Duits en andere talen voor het bedrijfsleven en de overheid.

Native Duits taaltrainer

Een goede training vraagt om een trainer met een brede achtergrond en het vermogen zich in anderen in te leven. Günter Haumann is native speaker Duits en heeft zich na verschillende studies en een aansluitend proefschrift verder ontwikkeld met trainersopleidingen voor zakelijk en economisch Duits. Daarna heeft hij jarenlang gewerkt als taaltrainer Duits voor een aantal grote taleninstituten.

Taaltrainingen door heel Nederland

Zijn kennis over het vak en de brede werkervaring in het bedrijfsleven bundelde hij uiteindelijk in een eigen trainingsbureau. U doet dan ook rechtstreeks zaken met hemzelf. Dankzij deze bundeling en specialisaties is zijn bureau in staat zeer flexibel en effectief op de behoeften van zijn opdrachtgevers in te spelen.

Training Duits op maat

Dit geldt niet alleen voor de taaltrainingen Duits maar ook voor alle andere grote talen zoals Nederlands voor expats, Engels, Frans of Spaans waarvan er op elk moment door Haumann Taaltrainingen tientallen in heel Nederland gegeven worden. Door een uitgebreid bestand van taaltrainers in het hele land kan een training op elke gewenste locatie in Nederland worden gegeven, ook bij u op kantoor.
gunter haumann haumann taaltrainingen duits leren cursus amsterdam
De visie van Haumann Taaltrainingen
Taal is communicatie. Veel meer dus dan alleen grammatica en woordenschat. Een trainingsaanpak die voldoende rekening houdt met specifieke kenmerken van de Duitse taal en Duitstalige gesprekspartners heeft dan ook de voorkeur. Communicatieve vaardigheden staan centraal in plaats van theoretische kennis.

Leren wat u nodig heeft

Bij onze trainingen kunt u ervan verzekerd zijn dat u precies dat leert wat u nodig heeft om efficiënt en met gemak in het Duits te communiceren. Afhankelijk van de behoeften van u als opdrachtgever/cursist stellen we per training een evenwichtige combinatie van de volgende elementen samen.

Algemene cursus elementen:

  • Algemene spreek- en luistervaardigheid
  • Vakwoordenschat vergroten
  • Specifieke vaardigheden (telefoneren, presenteren, onderhandelen, etc.)
  • Zakelijke etiquette en kennis van Duitse (bedrijfs-)cultuur
haumann-taaltraining-cursus-duits-zakelijk-communiceren

Vragen of meer informatie?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag